Få et uforpliktende tilbud

Spotpris eller fastpris? Uansett hvilken strømavtale du velger er det ingen skjulte påslag eller gebyrer hos Volte. Våre rådgivere setter opp en skreddersydd avtale basert på behovet til din bedrift.

Dette lover vi deg

Vi gir deg alltid verdifull innsikt

Vi kombinerer ledende teknologi med avansert datanalyse for å gi deg nøyaktig innsikt. Da kan vi sammen ta informerte valg for å optimalisere energiforbruket.

Vi tilbyr pålitelige tjenester

Vi er ærlige og helt transparente, og vi utvikler produkter etter faktiske kundebehov – ikke etter profitt.

Solide eiere

To av Norges største energiselskap, Eviny og Hafslund, har satset på oss. Med sterke eiere i ryggen kan vi forsterke vår posisjon som en utfordrer i bedriftsmarkedet.

Bilde av sjefen

Dette sier kundene.

Våre kundehistorier
«Lærepengen er at hvis du har Volte som strømleverandør, så har du det godt der du er.»
Les kundehistorie
Smith-Sivertsen
Erik Berstad
«Volte var enkel å forstå, og i motsetning til konkurrentene gjorde de oss trygge. Vi føler oss trygge på at vi valgte det beste alternativet.»
Les kundehistorie
Intility
Erling Ruud
«Vi har valgt Volte fordi de er et fremadstormende selskap med gode avtaler og spennende teknologi som kan hjelpe oss å bruke mindre strøm.»
OK Kontor
Mario Urban
«Volte sin nettportal gir god oversikt over forbruk og kostnad på dagsbasis. Spesielt interessant for oss som har flere målere, så ser vi enklere hvor vi kan spare.»
Aurdalen Terrasse
Dag André Andersen
«Pengene som spares skal gå til å bidra å gjøre bygården vår til det beste stedet å bo for våre beboere, både nåværende og kommende.»
Les kundehistorie
Sameiet Ladeveien 8
Raine Nilsen
«Istedenfor å betale for mye for strøm kan vi nå bruke pengene på miljø- og strømsparende tiltak som f.eks. bedre isolasjon.»
Natland borettslag
Petter Sørli
«Vi bruker Volte på fellesarealet og på elbil-laderne. Vi er veldig fornøyd med at Volte endrer påslaget sitt kontinuerlig for å reflektere de faktiske kostnadene.»
Tonehagen sameie
Endre Sivertsen
«Volte viste seg å være en god match etter vi evaluerte opp mot andre. Vi liker at det endelig er noen som utfordrer bransjen og spiller med åpne kort. Det var smertefritt og kjapt å bli kunde!»
Fehmab AS
Felix Heinrich