Hei! 
Vi er Volte.

Volte er laget av en gjeng som vil at du med org.nummer skal bruke mindre energi på en smartere måte.

Vårt mål er at Volte skal gi deg full innsikt og oversikt, slik at du skal kunne fokusere på energistyring og elektrifisering. Smart, enkelt og ærlig.

Vi hjelper deg gjerne!

Våre energieksperter svarer på det du lurer på.

Skriv til oss på hei@volte.no eller bli oppringt.

Ønsker du å ta en prat med oss?

Legg igjen nummeret så ringer vi deg så fort vi kan.

Navn:

Telefonnummer:

Organisasjonsnavn:

Hva gjelder det?

Valgfri beskjed:

Takk! Vi tar kontakt med deg iløpet av kort tid.
Her gikk noe gale. Prøv å legg inn kontaktopplysningene på nytt.

Derfor startet vi Volte

Volte ble etablert i 2019 som et enkelt strømselskap for bedrifter, med oversiktlige og transparente avtaler. Volte er i dag et energiteknologiselskap som utnytter mulighetene som ligger i energidata for å bygge analyser, produkter og tjenester som hjelper bedrifter å spare strøm.

Bilde av sjefen

Rigget for gjensidig suksess

Volte er bygget fra grunnen av for å være heldigitalt, selvbetjent og ukomplisert. Vi har dataanalytikere istedenfor telefonselgere, energiingeniører istedenfor reklamefolk og helt vanlige folk istedenfor kundekonsulenter.

Volte er en aktør som i stedet for skjulte påslag og uforståelige fakturaer heller fokuserer på hvordan vi sammen med kunden kan lykkes med smartere forbruk, lavere effektttopper og mindre utslipp.
Lykkes du, lykkes vi!

Gjengen bak Volte

Bak tjenesten Volte står nå Simen, Kjartan, Stina, Jesus, Rashmi, Kari, Marlene, Fredrik, Anne, Trond, Rune, Millitza, Alex, Malin, Runar, Henrikke, Christian og Anders. Vi er teknologer og energientusiaster som brenner for å gjøre alt med energi enkelt. Er du kanskje opptatt av det samme? 

Folkene i Volte

Pil venstrePil høyre
Simen
,
CEO
Simen er ansvarlig for den herlige gjengen som bygger Volte. Han er opptatt av at vi har det gøy, pusher grenser og overrasker med det lille ekstra.
Ring
Simen
-
924 31 404
Simen
Kjartan
,
CTO
Kjartan er Volte sin tekniske guru og ventil. Med lang fartstid og enorm domenekompetanse er han både hodet og hjertet i mange av våre tjenester.
Ring
Kjartan
-
992 79 027
Kjartan
Stina
,
COO
Stina har ansvaret for driften og jobber med alt det som vi andre synes er vanskelig! Hun er involvert i flere prosesser på tvers av Volte og er kjent for å få ting gjort - på en amazing måte.
Ring
Stina
-
Stina
Rashmi
,
Full stack-utvikler
Rashmi har verdifull erfaring med å lage skalerbare tjenester til energibransjen og Voltes mest smittsomme latter. Hun jobber hun til daglig med å lage kritisk funksjonalitet i tjenesten vår og er en ekspert på å komme opp med gode løsninger.
Ring
Rashmi
-
Rashmi
Jesus
,
Full stack-utvikler
Er det teknisk mulig, så kan Jesus lage det! Han har, sammen med Rashmi, ansvaret for hele stacken vår. Jesus bringer med seg stor kompetanse fra både startups og internasjonale selskap. Vamos!
Ring
Jesus
-
Jesus
Anne
,
Enterprise Manager
Anne jobber med å hjelpe storkunder forstå sitt energiforbruk slik at de kan nå sine mål, enten det er å endre, oppgradere eller spare. Hun har lang erfaring med komplekse energisystemer innen solceller, fjernvarme og styring, men også å få alle i et rom til å bryte ut i latter.
Ring
Anne
-
Anne
Kari
,
Customer Success Manager
Forskjellen på en god kundeopplevelse eller ikke er Kari. Hun sørger for at både nye og eksisterende Voltere lykkes med våre løsninger (selv når vi prøver ut noe som kanskje kræsjer litt, sorry Kari!). Du treffer Kari, og resten av oss, enkelt på hei@volte.no!
Ring
Kari
-
Kari
Fredrik
,
Digital Marketing Manager
Bak ethvert godt Volte-budskap står Fredrik! Han styrer alle våre digitale markedskanaler og sørger for at Voltes historier kommer rykende fersk frem til deg - med et glimt i øyet.
Ring
Fredrik
-
Fredrik
Henrikke
,
Product Designer
Din tilbakemelding + Henrikke = Bedre Volte. Henrikke er en ekte eventyrer og ikke redd for en utfordring! Når hun ikke utforsker land og hav, dypdykker hun i hva som kan få kundeopplevelsen din enda litt bedre.
Ring
Henrikke
-
Henrikke
Alexander
,
Intern Concept Developer
Alexander er ingen vanlig siv.ing-student. Som intern i Volte jobber han som konseptutvikler og oversetter de vanskelige tingene til rå tjenester. I Volte vil du finne mange funksjoner som Alexander har hatt en finger med i spillet på.
Ring
Alexander
-
Alexander
Runar
,
Intern Analytics
Runar er noe så sjeldent som en elektriker som har funnet kjærligheten i avansert dataanalyse. Ved siden av studiene jobber han i Volte med å crunche dine energidata og lage løsninger som gjør at merkelige ting som for eksempel effekttopper blir mer forståelig.
Ring
Runar
-
Runar
Marlene
,
Customer Success Manager
Marlene har en av Voltes aller viktigste jobber: Å få deg til å lykkes med løsningene vi lager. Som tidligere kjendismanager er hun eksepsjonelt god til å håndtere divaene i teamet (Fredrik og Kjartan) og implementere de gode innspillene vi får fra kundene våre.
Ring
Marlene
-
Marlene
Millitza
,
Full stack-utvikler
Hva får du hvis du blander IT-utvikling med IoT, dataanalyse, gjennomføringsevne og oranje? Millitza! Kort fortalt så vil du finne hennes løsninger nesten overalt i Volte på grunn av hennes unike evne til å tenke både teknisk og UX samtidig.
Ring
Millitza
-
Millitza
Rune
,
Front end-utvikler
Denne siden er laget av Rune. Og egentlig alt annet du ser. Det sier litt om hvor rå vi synes han er! Rune mestrer det meste vi har kastet på han, fra nye lavkodeverktøy og uklare feature scope til kompliserte visualiseringer og bransjeledende onboardingsløp.
Ring
Rune
-
Rune

Fornybart uten noe stress

Volte kjøper kun inn strøm fra norske vannkraftverk.

Du kan enkelt handle opprinnelsesgarantier hos oss for å dekke dine rapporteringsbehov. Du kan dermed dokumentere at din forbruksmengde er produsert av fornybar norsk vannkraft med 99,03% lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-14001:2015 "Sertifisering av ledelsessystem for miljø".

Vil du og din spennende teknologi jobbe med Volte?

Volte er hele tiden på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt dersom dette kan være interessant for din bedrift.

Spørsmål og svar

Ønsker du å ta en prat med oss?

Legg igjen nummeret så ringer vi deg så fort vi kan.

Navn:

Telefonnummer:

Organisasjonsnavn:

Hva gjelder det?

Valgfri beskjed:

Takk! Vi tar kontakt med deg iløpet av kort tid.
Her gikk noe gale. Prøv å legg inn kontaktopplysningene på nytt.