Bedriftens kompetansesenter for energiløsninger

Volte ble etablert i 2019 for å utfordre tradisjonelle strømselskaper på teknologi og transparens.

Vi bruker data aktivt til å analysere og optimere energiforbruket til norske bedrifter, og vi tilbyr en av markedets beste strømavtaler – helt uten skjulte påslag. Volte er eid av Hafslund og Eviny.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte hvor vi analyserer behovet til bedriften deres og tilbyr forslag på en ny og forbedret strømavtale.

Spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

Våre rådgivere svarer på det du lurer på.

Våre rådgivere har lang fartstid i bransjen og er eksperter på energirådgivning og dataanalyse.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende analyse av deres behov.

Ønsker du å ta en prat med oss?

Legg igjen nummeret så ringer vi deg så fort vi kan.

Navn:

Telefonnummer:

Organisasjonsnavn:

Hva gjelder det?

Valgfri beskjed:

Takk! Vi tar kontakt med deg iløpet av kort tid.
Her gikk noe gale. Prøv å legg inn kontaktopplysningene på nytt.

Dette er hva vi kan tilby deg

Verdifull innsikt

Vi kombinerer ledende teknologi med avansert datanalyse for å gi deg nøyaktig innsikt i bedriftens energiforbruk.  

Eksperter innen energioptimering

Våre energirådgivere kan strømmarkedet inn og ut, og vil derfor analysere hver enkelt bedrifts behov og komme opp med et skreddersydd og uforpliktende avtaleforslag.

Transparens og lett forståelige avtalevilkår

Volte jobber for å etablere en mer ærlig strømbransje. Derfor har vi ingen skjulte påslag, ingen kompliserte avtalevilkår og markedets enkleste faktura. Les mer

Markedets beste kundeportal

Vi er stolte av Volte EnergiHub – portalen hvor du som kunde får en totaloversikt over bedriftens strømforbruk. Se alle målere på samme sted, få utfyllende rapporter om forbruk og Co2-utslipp, og mye mer.

Rigget for gjensidig suksess

Volte er bygget fra grunnen av for å være heldigitalt, selvbetjent og ukomplisert. Vi er eid av Eviny og Hafslund, og hovedkontoret vårt ligger i Bergen.

Volte er en aktør som i stedet for skjulte påslag og uforståelige fakturaer heller fokuserer på hvordan vi sammen med kunden kan lykkes med smartere forbruk, lavere effekttopper og mindre utslipp. Lykkes du, lykkes vi!

Selskapene bak Volte

To av Norges største energiselskap, Eviny og Hafslund, eier hver sin halvpart av Volte. Eierskapet har gjort oss til et godt posisjonert, digitalt og fremtidsrettet energiteknologiselskap som leverer enkle, transparente strømtjenester og digitale tjenester til bedriftsmarkedet.

Folkene i Volte

Pil venstrePil høyre
Simen
,
CEO
Simen er ansvarlig for den herlige gjengen som bygger Volte. Han er opptatt av at vi har det gøy, pusher grenser og overrasker stadig med det lille ekstra.
Ring
Simen
-
924 31 404
Simen
Kjartan
,
COO
Kjartan er Volte sin tekniske guru og ventil. Med lang fartstid og enorm domenekompetanse er han både hodet og hjertet i mange av våre tjenester.
Ring
Kjartan
-
992 79 027
Kjartan
Jesus
,
Full Stack Developer
Er det teknisk mulig, så kan Jesus lage det! Han har, sammen med Rashmi, ansvaret for hele stacken vår. Jesus bringer med seg stor kompetanse fra både startups og internasjonale selskap. Vamos!
Ring
Jesus
-
Jesus
Anders
,
CPO
Anders er et slags kinderegg med imponerende kompetanse på strømmarkedet, smittende engasjement og med ett mål for øyet: Å gjøre Volte enda bedre.
Ring
Anders
-
Anders
Kari
,
Customer Success Manager
Forskjellen på en god kundeopplevelse eller ikke, er Kari. Hun sørger for at både nye og eksisterende Voltere lykkes med våre løsninger (selv når vi prøver ut noe som kanskje krasjer litt, sorry Kari!). Du treffer Kari, og resten av oss, enkelt på hei@volte.no
Ring
Kari
-
Kari
Marlene
,
Customer Success Manager
Marlene har en av Voltes aller viktigste jobber: Å få deg til å lykkes med løsningene vi lager. Som tidligere kjendismanager er hun eksepsjonelt god til å håndtere divaene i teamet (Fredrik og Kjartan), og implementere de gode innspillene vi får fra kundene våre.
Ring
Marlene
-
Marlene
Rune
,
Front End Developer
Denne siden er laget av Rune, et ekte ja-menneske. Fra nye kodespråk og uklare feature scopes, til kompliserte visualiseringer og bransjeledende onboarding-løp: Rune mestrer alt vi kaster på ham. Takk, Rune. Du er rå.
Ring
Rune
-
Rune
Christian
,
Partneransvarlig
Christian er lidenskapelig opptatt av produktutvikling og tech, og når han leser noe fett og disruptivt har han lav terskel for å dele nyvunnen kunnskap med gjengen. Christian sørger for at vi holder oss oppdatert, slik at vi kan servere førsteklasses brukeropplevelser.
Ring
Christian
-
Christian
Trond
,
Data Scientist
Trond har lang erfaring i energibransjen, særlig med fokus på porteføljeforvalning, komplekse kontrakter og risikostyring. Han jobber med arkitektur, prediksjonsmodeller og klassifiserings- og optimaliseringsoppgaver. Vi synes alt dette virker vanskelig. Trond synes det er lett!
Ring
Trond
-
Trond
Sandra
,
CCO
Sandra er leder for den kommersielle delen av Volte, og imponerer oss med sin formidlingsevne og kompetanse, i tillegg til megasmittende humør og motivasjon for å gi bånn gass. Vi gleder oss til å utfordre energibransjen videre sammen med deg, Sandra!
Ring
Sandra
-
Sandra
Mike
,
Marketing Manager
Mike er kontorets Golden Retriever – litt logrende til enhver tid. Med bakgrunn fra internasjonal filmbransje, akademia og mediebyrå, har Mike spesialisert seg innenfor mediestrategi og innholdsmarkedsføring. Han ble markedssjef i Volte i 2023.
Ring
Mike
-
92278772
Mike
Marcel
,
Key Account Manager
Marcel er vår in-house superstjerne som rådgir kundene våre om tjenester og forskjellige strømløsninger. Ikke bare er han en dyktig rådgiver – smilet hans er alltid på plass og lyser opp kontortilværelsen enda litt til!
Ring
Marcel
-
Marcel
Tony
,
Salgssjef
Tony ble med i Volte-teamet i januar 2024 og leder salgsteamet vårt. Han har gjennom sin karriere i energibransjen vært med på å forvalte innkjøpet for flere hundre små, mellomstore og store selskaper i Norge, Sverige og Finland og han vet dermed hvor viktig det er å yte rådgivning i verdensklasse
Ring
Tony
-
Tony

Fornybart uten noe stress

Volte kjøper kun inn strøm fra norske vannkraftverk.

Du kan enkelt handle opprinnelsesgarantier hos oss for å dekke dine rapporteringsbehov. Du kan dermed dokumentere at din forbruksmengde er produsert av fornybar norsk vannkraft med 99,03 % lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-14001:2015 "Sertifisering av ledelsessystem for miljø". Hvert år får vi en ekstern revisor til å sjekke om vi etterlever kravene i standarden, og vi sertifiserer oss for å sikre at vi jobber systematisk med miljøprestasjonen vår.

Miljøsertifiseringen er et kvalitetsstempel – både for Volte og for kundene våre.

Bør selskapene våre samarbeide?

Vi er stadig på utkikk etter samarbeidspartnere som jobber med spennende teknologi. Ta kontakt på hei@volte.no om du tenker vi er en match – så kommer du kanskje inn på siden vi linker til under her:

Spørsmål og svar