Hei! 
Vi er Volte.

Volte ble etablert i 2019 for å utfordre tradisjonelle strømselskaper på teknologi og transparens. Vi er et energiteknologiselskap som utnytter mulighetene i energidata for å bygge produkter, tjenester og analyser – som hjelper bedrifter, borettslag og sameier å bruke mindre strøm på en smartere måte.

Spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

Våre rådgivere svarer på det du lurer på.

Skriv til oss på hei@volte.no eller bli oppringt.

Ønsker du å ta en prat med oss?

Legg igjen nummeret så ringer vi deg så fort vi kan.

Navn:

Telefonnummer:

Organisasjonsnavn:

Hva gjelder det?

Valgfri beskjed:

Takk! Vi tar kontakt med deg iløpet av kort tid.
Her gikk noe gale. Prøv å legg inn kontaktopplysningene på nytt.

Dette lover vi deg

Vi gir deg alltid verdifull innsikt

Vi kombinerer ledende teknologi med avansert datanalyse for å gi deg nøyaktig innsikt. Da kan vi sammen ta informerte valg for å optimalisere energiforbruket.

Vi er nysgjerrige på utfordringene dine

Kunden er faktisk først, og vi er genuint interessert i utfordringene dine. Vi lytter på ekte, og vil alltid gjøre vårt beste for å finne roten til utfordringen.

Vi møter deg med positiv innstilling og glimt i øyet

Vi har det gøy på jobb. Vi har klokkertro på at blide ansatte bidrar til fornøyde kunder – at Volte-kulturen smitter over på kundene.

Vi tilbyr pålitelige tjenester

Vi er ærlige og helt transparente, og vi utvikler produkter etter faktiske kundebehov – ikke etter profitt.

Bilde av sjefen

Rigget for gjensidig suksess

Volte er bygget fra grunnen av for å være heldigitalt, selvbetjent og ukomplisert. Vi har dataanalytikere istedenfor telefonselgere, energiingeniører istedenfor reklamefolk og helt vanlige folk istedenfor kundekonsulenter. Vi er eid av Eviny og Hafslund, og hovedkontoret vårt ligger i Bergen.

Volte er en aktør som i stedet for skjulte påslag og uforståelige fakturaer heller fokuserer på hvordan vi sammen med kunden kan lykkes med smartere forbruk, lavere effekttopper og mindre utslipp. Lykkes du, lykkes vi!

Gjengen bak Volte

Bak Volte står Simen, Kjartan, Stina, Jesus, Rashmi, Kari, Marlene, Fredrik, Trond, Rune, Millitza, Alex, Malin, Runar, Henrikke, Christian, Anders, Sandra og Christin. Vi er teknologer og energientusiaster som brenner for å gjøre alt med energi enkelt. Er du kanskje opptatt av det samme? 

Folkene i Volte

Pil venstrePil høyre
Simen
,
CEO
Simen er ansvarlig for den herlige gjengen som bygger Volte. Han er opptatt av at vi har det gøy, pusher grenser og overrasker stadig med det lille ekstra.
Ring
Simen
-
924 31 404
Simen
Kjartan
,
CTO
Kjartan er Volte sin tekniske guru og ventil. Med lang fartstid og enorm domenekompetanse er han både hodet og hjertet i mange av våre tjenester.
Ring
Kjartan
-
992 79 027
Kjartan
Stina
,
COO
Stina har ansvaret for driften og jobber med alt det som vi andre synes er vanskelig. Hun er involvert i flere prosesser på tvers av Volte og er kjent for å få ting gjort – på en amazing måte.
Ring
Stina
-
Stina
Rashmi
,
Full Stack Developer
Rashmi har verdifull erfaring med å lage skalerbare tjenester til energibransjen, og hun har Voltes mest smittsomme latter. Hun jobber hun til daglig med å lage kritisk funksjonalitet i tjenesten vår og er en ekspert på å komme opp med gode løsninger.
Ring
Rashmi
-
Rashmi
Jesus
,
Full Stack Developer
Er det teknisk mulig, så kan Jesus lage det! Han har, sammen med Rashmi, ansvaret for hele stacken vår. Jesus bringer med seg stor kompetanse fra både startups og internasjonale selskap. Vamos!
Ring
Jesus
-
Jesus
Anders
,
Business Developer
Anders er et slags kinderegg med imponerende kompetanse på strømmarkedet, smittende engasjement og med ett mål for øyet: Å gjøre Volte enda bedre.
Ring
Anders
-
Anders
Kari
,
Customer Success Manager
Forskjellen på en god kundeopplevelse eller ikke, er Kari. Hun sørger for at både nye og eksisterende Voltere lykkes med våre løsninger (selv når vi prøver ut noe som kanskje krasjer litt, sorry Kari!). Du treffer Kari, og resten av oss, enkelt på hei@volte.no
Ring
Kari
-
Kari
Fredrik
,
Digital Marketing Manager
Bak et hvert godt Volte-budskap står Fredrik! Han styrer alle våre digitale markedskanaler og sørger for at Voltes historier kommer rykende fersk frem til deg – med et glimt i øyet.
Ring
Fredrik
-
Fredrik
Henrikke
,
Product Designer
Din tilbakemelding + Henrikke = bedre Volte. Henrikke er en ekte eventyrer og ikke redd for en utfordring! Når hun ikke utforsker land og hav, dypdykker hun i hva som kan få kundeopplevelsen din enda litt bedre.
Ring
Henrikke
-
Henrikke
Alexander
,
Product Manager
Vi jublet da Alexander tok steget fra intern til fast ansatt! Nå er han nemlig ferdig med siv.ing.-utdannelsen sin, og kan jobbe med produkt- og konseptutvikling fem dager i uka. Flaks for oss, flaks for kundene våre.
Ring
Alexander
-
Alexander
Marlene
,
Customer Success Manager
Marlene har en av Voltes aller viktigste jobber: Å få deg til å lykkes med løsningene vi lager. Som tidligere kjendismanager er hun eksepsjonelt god til å håndtere divaene i teamet (Fredrik og Kjartan), og implementere de gode innspillene vi får fra kundene våre.
Ring
Marlene
-
Marlene
Millitza
,
Full Stack Developer
Hva får du hvis du blander IT-utvikling med IoT, dataanalyse og vanvittig gjennomføringsevne? Millitza! Kort fortalt finner du hennes løsninger nesten overalt i Volte – på grunn av hennes unike evne til å tenke både tech, UX og produkt samtidig.
Ring
Millitza
-
Millitza
Rune
,
Front End Developer
Denne siden er laget av Rune, et ekte ja-menneske. Fra nye kodespråk og uklare feature scopes, til kompliserte visualiseringer og bransjeledende onboarding-løp: Rune mestrer alt vi kaster på ham. Takk, Rune. Du er rå.
Ring
Rune
-
Rune
Christian
,
CPO
Christian er lidenskapelig opptatt av produktutvikling og tech, og når han leser noe fett og disruptivt har han lav terskel for å dele nyvunnen kunnskap med gjengen. Christian sørger for at vi holder oss oppdatert, slik at vi kan servere førsteklasses brukeropplevelser.
Ring
Christian
-
Christian
Malin
,
Data Scientist
Malin hjelper Volte med å høste verdifull innsikt om a) hva kunder bruker strøm på, og b) hvordan kunder kan bruke mindre strøm. Hun tryller innsikt om til dashboard, så resten av gjengen slipper å dekode kompliserte datasett.
Ring
Malin
-
Malin
Trond
,
Data Scientist
Trond har lang erfaring i energibransjen, særlig med fokus på porteføljeforvalning, komplekse kontrakter og risikostyring. Han jobber med arkitektur, prediksjonsmodeller og klassifiserings- og optimaliseringsoppgaver. Vi synes alt dette virker vanskelig. Trond synes det er lett!
Ring
Trond
-
Trond
Sandra
,
CCO
Sandra er leder for den kommersielle delen av Volte, og imponerer oss med sin formidlingsevne og kompetanse, i tillegg til megasmittende humør og motivasjon for å gi bånn gass. Vi gleder oss til å utfordre energibransjen videre sammen med deg, Sandra!
Ring
Sandra
-
Sandra

Fornybart uten noe stress

Volte kjøper kun inn strøm fra norske vannkraftverk.

Du kan enkelt handle opprinnelsesgarantier hos oss for å dekke dine rapporteringsbehov. Du kan dermed dokumentere at din forbruksmengde er produsert av fornybar norsk vannkraft med 99,03 % lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-14001:2015 "Sertifisering av ledelsessystem for miljø". Hvert år får vi en ekstern revisor til å sjekke om vi etterlever kravene i standarden, og vi sertifiserer oss for å sikre at vi jobber systematisk med miljøprestasjonen vår.

Miljøsertifiseringen er et kvalitetsstempel – både for Volte og for kundene våre.

Bør selskapene våre samarbeide?

Vi er stadig på utkikk etter samarbeidspartnere som jobber med spennende teknologi. Ta kontakt på hei@volte.no om du tenker vi er en match – så kommer du kanskje inn på siden vi linker til under her:

Spørsmål og svar