Bli med på endringen med Volte

Volte er strømtjenesten som vil at bedrifter skal bruke og betale minst mulig for energi. Vårt mål er at du skal spare penger ved å ha en god avtale og heller fokusere på energistyring og mulighetene som ligger i elektrifisering og bærekraft.

Derfor startet vi Volte.

Volte startet høsten 2020 da vi oppdaget at det var tilnærmet umulig å se hva strøm til bedrifter og boligselskaper koster.

For å hjelpe bedrifter forstå hva de faktisk betalte for strømmen, laget vi en avansert fakturaanalyse som avdekket deres reelle påslag. Det skapte stor oppmerksomhet da vi fant at bedrifters avtaler hverken stemte med og var betydelig høyere sammenlignbar med privatmarkedet.

I tillegg snakket vi med mange kunder som ønsket seg et mer transparent marked, hjelp til teknologivalg og kontroll på energibruken sin. Vårt svar på dette ble Volte.

Bygget for gjensidig suksess

Volte er bygget fra grunnen av for å være heldigitalt, selvbetjent og ukomplisert.

Vi har dataanalytikere istedenfor telefonselgere, energiingeniører istedenfor reklamefolk og Simen, Kjartan, Stina, Fredrik, Jesus, Rashmi, Henrikke, Anne, Kari, Jostein og Morten istedenfor kundeservice.

Rett og slett en gjeng satt sammen for å lykkes sammen med deg.

Gjengen bak Volte

Bak tjenesten Volte er Simen, Kjartan, Stina, Morten, Jesus, Rashmi, Kari, Fredrik, Anne og Henrikke. Vi er teknologer og energientusiaster som brenner for å gjøre alt med strøm enkelt. Er du opptatt av det samme? 

Klima integrert fra dag 1

Vi har tatt et standpunkt og leverer kun èn strømavtale inkludert opprinnelsesgaranti. Da stiller vi krav til at din forbruksmengde skal produseres av fornybar norsk vannkraft. Du kan dermed dokumentere et strøminnkjøp med 99,1% lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-4001:2015 "Sertifisering av ledelsessystem for miljø".

Vil du ta del i Volte-eventyret?

Volte er hele tiden er på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt dersom dette kan være interessant for din bedrift.

Spørsmål og svar