Hei! 
Vi er Volte.

Volte er en ny tjeneste for bedrifter som ikke vil betale mer enn man absolutt må for strømmen, men allikevel ha rå innsikt og kontroll over forbruket sitt. 

Vårt mål er at du skal spare penger gjennom å erstatte dine gamle avtaler og kunne fokusere på besparelser, energistyring og elektrifisering. Smart, enkelt og 100% transparent.

Derfor startet vi Volte.

Volte startet høsten 2020 da Simen, Kjartan og Morten oppdaget at det var tilnærmet umulig å se hva strøm til bedrifter og boligselskaper koster.

For å hjelpe bedrifter forstå hva de faktisk betalte for strømmen, laget vi en avansert fakturaanalyse som avdekket deres reelle påslag. Det skapte stor oppmerksomhet da vi fant at bedrifters avtaler var betydelig høyere sammenlignet med privatmarkedet.

I tillegg snakket vi med mange kunder som ønsket seg et mer transparent marked, hjelp til teknologivalg og kontroll på energibruken sin. Vårt svar på dette ble Volte.

Bilde av sjefen
Mennesker som jobber

Rigget for gjensidig suksess

Volte er bygget fra grunnen av for å være heldigitalt, selvbetjent og ukomplisert. Vi har dataanalytikere istedenfor telefonselgere, energiingeniører istedenfor reklamefolk og helt vanlige folk istedenfor kundekonsulenter.

Ved å være den eneste aktøren i Norge som ikke har fortjeneste på strømbruken til selskaper, kan vi fokusere sammen med deg for å lykkes med smartere forbruk, lavere effekttopper og mindre utslipp.
Lykkes du, lykkes vi!

Gjengen bak Volte

Bak tjenesten Volte er Simen, Kjartan, Stina, Morten, Jesus, Rashmi, Kari, Fredrik, Anne, Trond, Rune, Alex, Runar og Henrikke. Vi er teknologer og energientusiaster som brenner for å gjøre alt med energi enkelt. Er du kanskje opptatt av det samme? 

Fornybart uten noe stress

Vi har tatt et standpunkt og leverer kun èn strømavtale inkludert opprinnelsesgaranti. Da stiller vi krav til at din forbruksmengde skal produseres av fornybar norsk vannkraft.

Du kan dermed dokumentere et strøminnkjøp med 99,03% lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-14001:2015 "Sertifisering av ledelsessystem for miljø".

Fokuserte mennesker som lytter

Vil du og din spennende teknologi jobbe med Volte?

Volte er hele tiden på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt dersom dette kan være interessant for din bedrift.

Spørsmål og svar

Ønsker du å ta en prat med oss?

Legg igjen nummeret så ringer strømekspertene Anne eller Kari deg!

Takk! Vi tar kontakt med deg iløpet av kort tid.
Her gikk noe gale. Prøv å legg inn kontaktopplysningene på nytt.