Bli med på endringen med Volte

Volte er strømtjenesten som vil at bedrifter skal bruke og betale minst mulig for energi. Vårt mål er at du skal spare penger ved å ha en god avtale og heller fokusere på energistyring og mulighetene som ligger i elektrifisering og bærekraft.

Gjengen bak Volte

Bak tjenesten Volte er Simen, Kjartan, Stina, Morten, Jesus og Rashmi. Vi er teknologer og energientusiaster som brenner for å gjøre ting ukomplisert.

Selv om Volte er en ny tjeneste, så er den støttet av et av Norges største fornybarselskap, BKK. Dette gjør Volte i stand til å holde prisene så lave som mulig, handle opprinnelsesgarantier fra norske vannkraftverk og gi deg full kontroll over energiforbruket ditt

Personene bak Volte

Hva blir du med på som Volte-kunde?

Det siste året har avslørt omfattende problemer med strømavtaler for privatpersoner. Men hva om vi sa at det står enda verre til i bedriftsmarkedet?

Vi har siden høsten 2020 jobbet med å skape transparens og enkelhet i et oversett marked - nemlig strøm til bedrifter, boligselskap og foreninger. Med deg med på laget kan vi endre energibruk til slik vi skulle ønske det var: ukomplisert.

Umiddelbart kutt i klimaregnskapet ditt

Ved å få en strømavtale med opprinnelsesgaranti stiller vi krav til at din forbruksmengde skal produseres av fornybar vannkraft. Dette betyr at du, uten å gjøre noe mer, sikrer at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Et nytt energinivå

Vi er ikke opptatt av at du bruker mest mulig strøm, men heller minst mulig på en smart måte. Derfor tilgjengeliggjør vi alle dine energidata sammen med flere analyser i løpet av høsten 2021. Her vil du få full oversikt og kunne utnytte mulighetene som ligger i smart styring og elektrifisering.

Vil du ta del i Volte-eventyret?

Volte er hele tiden er på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt dersom dette kan være interessant for din bedrift.

Spørsmål og svar