Bedriftens kompetansesenter for energiløsninger

Volte ble etablert i 2019 for å utfordre tradisjonelle strømselskaper på teknologi og transparens.

Vi bruker data aktivt til å analysere og optimere energiforbruket til norske bedrifter, og vi tilbyr en av markedets beste strømavtaler – helt uten skjulte påslag. Volte er eid av Hafslund og Eviny.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte hvor vi analyserer behovet til bedriften deres og tilbyr forslag på en ny og forbedret strømavtale.

Dette er hva vi kan tilby deg

Verdifull innsikt

Vi kombinerer ledende teknologi med avansert datanalyse for å gi deg nøyaktig innsikt i bedriftens energiforbruk.  

Eksperter innen energioptimering

Våre energirådgivere kan strømmarkedet inn og ut, og vil derfor analysere hver enkelt bedrifts behov og komme opp med et skreddersydd og uforpliktende avtaleforslag.

Transparens og lett forståelige avtalevilkår

Volte jobber for å etablere en mer ærlig strømbransje. Derfor har vi ingen skjulte påslag, ingen kompliserte avtalevilkår og markedets enkleste faktura. Les mer

Markedets beste kundeportal

Vi er stolte av Volte EnergiHub – portalen hvor du som kunde får en totaloversikt over bedriftens strømforbruk. Se alle målere på samme sted, få utfyllende rapporter om forbruk og Co2-utslipp, og mye mer.

Rigget for gjensidig suksess

Volte er bygget fra grunnen av for å være heldigitalt, selvbetjent og ukomplisert. Vi er eid av Eviny og Hafslund, og hovedkontoret vårt ligger i Bergen.

Volte er en aktør som i stedet for skjulte påslag og uforståelige fakturaer heller fokuserer på hvordan vi sammen med kunden kan lykkes med smartere forbruk, lavere effekttopper og mindre utslipp. Lykkes du, lykkes vi!

Selskapene bak Volte

To av Norges største energiselskap, Eviny og Hafslund, eier hver sin halvpart av Volte. Eierskapet har gjort oss til et godt posisjonert, digitalt og fremtidsrettet energiteknologiselskap som leverer enkle, transparente strømtjenester og digitale tjenester til bedriftsmarkedet.

Fornybart uten noe stress

Volte kjøper kun inn strøm fra norske vannkraftverk.

Du kan enkelt handle opprinnelsesgarantier hos oss for å dekke dine rapporteringsbehov. Du kan dermed dokumentere at din forbruksmengde er produsert av fornybar norsk vannkraft med 99,03 % lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-14001:2015 "Sertifisering av ledelsessystem for miljø". Hvert år får vi en ekstern revisor til å sjekke om vi etterlever kravene i standarden, og vi sertifiserer oss for å sikre at vi jobber systematisk med miljøprestasjonen vår.

Miljøsertifiseringen er et kvalitetsstempel – både for Volte og for kundene våre.

Bør selskapene våre samarbeide?

Vi er stadig på utkikk etter samarbeidspartnere som jobber med spennende teknologi. Ta kontakt på hei@volte.no om du tenker vi er en match – så kommer du kanskje inn på siden vi linker til under her:

Spørsmål og svar