Hei! 
Vi er Volte.

Volte er laget av en gjeng som vil at du med et org.nummer ikke skal betale mer enn du absolutt må for energibruken din, men allikevel ha rå innsikt og kontroll over forbruket. 

Vårt mål er at du skal spare penger gjennom å erstatte dine gamle avtaler og kunne fokusere på besparelser, energistyring og elektrifisering. Smart, enkelt og 100% transparent.

Lurer du på noe?

Våre energieksperter hjelper deg gjerne!

Skriv til oss på hei@volte.no eller bli oppringt.

Bilde av våre flinke strømeksperter som er klare for å hjelpe deg!Bilde av våre flinke strømeksperter som er klare for å hjelpe deg!

Derfor startet vi Volte.

Volte startet høsten 2020 da Simen, Kjartan og Morten oppdaget at det var tilnærmet umulig å se hva strøm til bedrifter og boligselskaper koster.

For å hjelpe bedrifter forstå hva de faktisk betalte for strømmen, laget vi en avansert fakturaanalyse som avdekket deres reelle påslag. Det skapte stor oppmerksomhet da vi fant at bedrifters avtaler var betydelig høyere sammenlignet med privatmarkedet.

I tillegg snakket vi med mange kunder som ønsket seg et mer transparent marked, hjelp til teknologivalg og kontroll på energibruken sin. Vårt svar på dette ble Volte.

Bilde av sjefen
Mennesker som jobber

Rigget for gjensidig suksess

Volte er bygget fra grunnen av for å være heldigitalt, selvbetjent og ukomplisert. Vi har dataanalytikere istedenfor telefonselgere, energiingeniører istedenfor reklamefolk og helt vanlige folk istedenfor kundekonsulenter.

Ved å være den eneste aktøren i Norge som ikke har fortjeneste på strømbruken til selskaper, kan vi fokusere sammen med deg for å lykkes med smartere forbruk, lavere effekttopper og mindre utslipp.
Lykkes du, lykkes vi!

Gjengen bak Volte

Bak tjenesten Volte er Simen, Kjartan, Stina, Morten, Jesus, Rashmi, Kari, Marlene, Fredrik, Anne, Trond, Rune, Millitza, Alex, Malin, Runar og Henrikke. Vi er teknologer og energientusiaster som brenner for å gjøre alt med energi enkelt. Er du kanskje opptatt av det samme? 

Folkene i Volte

Pil venstrePil høyre
Simen
,
CEO
Simen er ansvarlig for den herlige gjengen som bygger Volte. Han er opptatt av at vi har det gøy, pusher grenser og overrasker med det lille ekstra.
Ring
Simen
-
924 31 404
Simen
Morten
,
Product Manager
Morten har ansvaret for produkt og partnerskap i Volte. Han er tilhenger av 80%-løsninger, mange iterasjoner og spørsmålet “er dette helt dust?“.
Ring
Morten
-
412 57 278
Morten
Kjartan
,
CTO
Kjartan er Volte sin tekniske guru og ventil. Med lang fartstid og enorm domenekompetanse er han både hodet og hjertet i mange av våre tjenester.
Ring
Kjartan
-
992 79 027
Kjartan
Stina
,
COO
Stina har ansvaret for driften og jobber med alt det som vi andre synes er vanskelig! Hun er involvert i flere prosesser på tvers av Volte og er kjent for å få ting gjort - på en amazing måte.
Ring
Stina
-
Stina
Rashmi
,
Full stack-utvikler
Rashmi har verdifull erfaring med å lage skalerbare tjenester til energibransjen og Voltes mest smittsomme latter. Hun jobber hun til daglig med å lage kritisk funksjonalitet i tjenesten vår og er en ekspert på å komme opp med gode løsninger.
Ring
Rashmi
-
Rashmi
Jesus
,
Full stack-utvikler
Er det teknisk mulig, så kan Jesus lage det! Han har, sammen med Rashmi, ansvaret for hele stacken vår. Jesus bringer med seg stor kompetanse fra både startups og internasjonale selskap. Vamos!
Ring
Jesus
-
Jesus
Anne
,
Enterprise Manager
Anne jobber med å hjelpe storkunder forstå sitt energiforbruk slik at de kan nå sine mål, enten det er å endre, oppgradere eller spare. Hun har lang erfaring med komplekse energisystemer innen solceller, fjernvarme og styring, men også å få alle i et rom til å bryte ut i latter.
Ring
Anne
-
Anne
Kari
,
Customer Success Manager
Forskjellen på en god kundeopplevelse eller ikke er Kari. Hun sørger for at både nye og eksisterende Voltere lykkes med våre løsninger (selv når vi prøver ut noe som kanskje kræsjer litt, sorry Kari!). Du treffer Kari, og resten av oss, enkelt på hei@volte.no!
Ring
Kari
-
Kari
Fredrik
,
Digital Marketing Manager
Bak ethvert godt Volte-budskap står Fredrik! Han styrer alle våre digitale markedskanaler og sørger for at Voltes historier kommer rykende fersk frem til deg - med et glimt i øyet.
Ring
Fredrik
-
Fredrik
Henrikke
,
Product Designer
Din tilbakemelding + Henrikke = Bedre Volte. Henrikke er en ekte eventyrer og ikke redd for en utfordring! Når hun ikke utforsker land og hav, dypdykker hun i hva som kan få kundeopplevelsen din enda litt bedre.
Ring
Henrikke
-
Henrikke
Alexander
,
Intern Concept Developer
Alexander er ingen vanlig siv.ing-student. Som intern i Volte jobber han som konseptutvikler og oversetter de vanskelige tingene til rå tjenester. I Volte vil du finne mange funksjoner som Alexander har hatt en finger med i spillet på.
Ring
Alexander
-
Alexander
Runar
,
Intern Analytics
Runar er noe så sjeldent som en elektriker som har funnet kjærligheten i avansert dataanalyse. Ved siden av studiene jobber han i Volte med å crunche dine energidata og lage løsninger som gjør at merkelige ting som for eksempel effekttopper blir mer forståelig.
Ring
Runar
-
Runar
Marlene
,
Customer Success Manager
Marlene har en av Voltes aller viktigste jobber: Å få deg til å lykkes med løsningene vi lager. Som tidligere kjendismanager er hun eksepsjonelt god til å håndtere divaene i teamet (Morten og Kjartan) og implementere de gode innspillene vi får fra kundene våre.
Ring
Marlene
-
Marlene
Millitza
,
Full stack-utvikler
Hva får du hvis du blander IT-utvikling med IoT, dataanalyse, gjennomføringsevne og oranje? Millitza! Kort fortalt så vil du finne hennes løsninger nesten overalt i Volte på grunn av hennes unike evne til å tenke både teknisk og UX samtidig.
Ring
Millitza
-
Millitza
Rune
,
Front end-utvikler
Denne siden er laget av Rune. Og egentlig alt annet du ser. Det sier litt om hvor rå vi synes han er! Rune mestrer det meste vi har kastet på han, fra nye lavkodeverktøy og uklare feature scope til kompliserte visualiseringer og bransjeledende onboardingsløp.
Ring
Rune
-
Rune

Fornybart uten noe stress

Volte kjøper kun inn strøm fra norske vannkraftverk.

Du kan enkelt handle opprinnelsesgarantier hos oss for å dekke dine rapporteringsbehov. Du kan dermed dokumentere at din forbruksmengde er produsert av fornybar norsk vannkraft med 99,03% lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker.

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-14001:2015 "Sertifisering av ledelsessystem for miljø".

Vil du og din spennende teknologi jobbe med Volte?

Volte er hele tiden på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt dersom dette kan være interessant for din bedrift.

Spørsmål og svar

Ønsker du å ta en prat med oss?

Legg igjen nummeret så ringer vi deg så fort vi kan.

Navn:

Telefonnummer:

Organisasjonsnavn:

Hva gjelder det?

Valgfri beskjed:

Takk! Vi tar kontakt med deg iløpet av kort tid.
Her gikk noe gale. Prøv å legg inn kontaktopplysningene på nytt.