Bransjer

Volte optimaliserer energihverdagen
for alle med org.nr.

… men de fleste kundene våre representerer borettslag og sameier, eiendoms- og produksjonsselskap. Her kan du lese litt om hvorfor.

Borettslag

Vil du få styret til å skinne? Kutt kostnader og få full oversikt – så kan dere heller bruke penger på noe litt mer gøy. En bedre lekeplass, kanskje?

Eiendom

Vil du bruke energi på ... energi? La oss organisere bygg og målepunkter, tilpasse fakturaen og finne energiverstingene. Spar penger, tid og miljø med Volte.

Produksjon

Full oversikt over kraftverkets produksjonsdata – rett inn i nettleseren. Vil du bruke mindre tid på rapportering? Velkommen til en enklere energihverdag.

Få gratis fakturaanalyse

Ni av ti strømavtaler for bedrift har skjulte påslag. Ta fakturaanalysen vår – og vit om du betaler for mye.

Dette sier kundene.

Våre kundehistorier
«Lærepengen er at hvis du har Volte som strømleverandør, så har du det godt der du er.»
Les kundehistorie
Smith-Sivertsen
Erik Berstad
«Volte var enkel å forstå, og i motsetning til konkurrentene gjorde de oss trygge. Vi føler oss trygge på at vi valgte det beste alternativet.»
Les kundehistorie
Intility
Erling Ruud
«Vi har valgt Volte fordi de er et fremadstormende selskap med gode avtaler og spennende teknologi som kan hjelpe oss å bruke mindre strøm.»
OK Kontor
Mario Urban
«Volte sin nettportal gir god oversikt over forbruk og kostnad på dagsbasis. Spesielt interessant for oss som har flere målere, så ser vi enklere hvor vi kan spare.»
Aurdalen Terrasse
Dag André Andersen
«Pengene som spares skal gå til å bidra å gjøre bygården vår til det beste stedet å bo for våre beboere, både nåværende og kommende.»
Les kundehistorie
Sameiet Ladeveien 8
Raine Nilsen
«Istedenfor å betale for mye for strøm kan vi nå bruke pengene på miljø- og strømsparende tiltak som f.eks. bedre isolasjon.»
Natland borettslag
Petter Sørli
«Vi bruker Volte på fellesarealet og på elbil-laderne. Vi er veldig fornøyd med at Volte endrer påslaget sitt kontinuerlig for å reflektere de faktiske kostnadene.»
Tonehagen sameie
Endre Sivertsen
«Volte viste seg å være en god match etter vi evaluerte opp mot andre. Vi liker at det endelig er noen som utfordrer bransjen og spiller med åpne kort. Det var smertefritt og kjapt å bli kunde!»
Fehmab AS
Felix Heinrich

Bli Volte-kunde på 2 minutter

Det er raskt og enkelt å bli kunde hos oss, slik det burde være.

Kom i gang med Volte

Nysgjerrig på hva du får med Volte?

Med Volte får du tilgang til flere smarte funksjoner som hjelper deg å kutte utslipp, tidsbruk og kostnader.

Se alle funksjonene