Funksjoner som gjør
strømavtalen enda bedre

Vi lanserer stadig nye funksjoner som hjelper deg og din bedrift å bruke mindre energi på en smartere måte.

Superenkel faktura

Uforståelige fakturaer driver vi ikke med. Uansett hvor mange anlegg og målere du har, har vi har gjort fakturaen så enkel og forståelig som mulig – og vi lar deg bestemme hva du vil se på den. Når du logger inn i Volte får du også en samlet oversikt over kostnadene. I tillegg tilbyr vi gjennomfakturering i de største norske byene, og jobber med nye avtaler med nettselskaper så vi kan tilby dette til enda flere.

Forbruk på sekundnivå med Volte Live

Vi er stolte av å kunne gi våre kunder enda bedre oversikt og makt over forbruket med sanntidsmåleren Volte Live. Alle Volte-kunder kan sette opp effektvarsling, og med forbruksdata ned på sekundnivå blir det soleklart lettere å finne energityver, spotte (og kutte!) når bedriften bruker mest strøm – og du kan flytte forbruket til når spotprisen er lavere. For eksempel.

Fokus på bærekraft og utslippsoversikt

Stadig flere vil – og må – rapportere på bærekraft. I Volte får du utslippsoversikt som viser hva bedriftens forbruk tilsvarer i CO2, og snart viser vi deg også hva du kan gjøre for å redusere. I tillegg rangeres strømforbruket ditt med Volte Score fra 0–6, hvor 6 er svært effektiv strømforbruk. Jo bedre innsikt du får, dess flere tiltak kan iverksettes. Gå for en solid sekser!

Du kan kjøpe opprinnelsesgarantier for å dekke dine rapporteringsbehov hos oss.

Alt kan organiseres

Alt som bør kunne organiseres, kan organiseres i Volte. Dette er mange av de større bedriftenes favorittfunksjon! Du kan organisere på f.eks. målere, bygg og grupper. Dessuten kan du gi målepunktene dine kallenavn og gruppere dem: Det er lettere å kjenne igjen «Solbakken borettslag» og «Gale Arnes frisørsalong» enn 18 siffer.

Få oversikt over egenprodusert strøm

Vurderer du egenprodusert solkraft? Lurer du på hvor mye strøm det er optimalt å produsere? Vi finner ut hva som er mest lønnsomt for bedriften innenfor dagens regelverk. Overskuddet fra egenproduksjon gjennom solceller, småkraft eller lignende kan dessuten sees i Volte. Da får du oversikten du trenger, samlet på ett sted.

Dette får du selvsagt også

Forbruksanalyser

Vi gjør det lettere for deg å se hvor du kan redusere forbruket. Energiplattformen vår lager intuitive analyser basert på forbruket ditt, så du kan forstå – og gjøre forbedringer.

Oversikt over kostnader

På samme måte som du kan hente ut forbruksrapporter på alle nivåer, kan du både se og laste ned kostnadsrapport på målere, bygg eller grupper av målere som du selv har definert.

Oppnådd spotpris

I Volte kan du se hva du i realiteten betaler i forhold til Nord Pool sin spotpris. Oppnådd spotpris blir lavere dersom du bruker strømmen smart – når spotprisen er lavere.

Flere bedrifter

Vi viser deg forbruket til flere bedrifter – hvis du bruker Volte på flere. Alt på ett sted!

Hva er spotprisen nå?

Vi viser spotprisen akkurat nå, for alle prisområder. Du kan også få spotprisvarsling dagen før spotprisen gjør unormalt store byks, så kan du være på ballen og tilpasse strømbruken deretter.

Bestill energirådgivning

Usikker på hvilke muligheter du har for å redusere forbruk og kostnader? Da er det lurt å få inn en ekspert som ser helheten. Skriv til oss på hei@volte.no, så finner vi ut av det!

Kom i gang med Volte

Volte kan tilby noen av markedets beste priser, en stressfri faktura og løsninger som hjelper deg å bruke mindre energi på strøm. Fordi strøm skal være enkelt.