Vi må slutte å sløse med energi

Derfor tar vi ansvar, og lager produkter og tjenester som får bedrifter til å bruke mindre energi på en smartere måte – for en mer bærekraftig energifremtid.

Bli kunde

99,03 % lavere utslipp med opprinnelses­garantier

Når du kjøper opprinnelsesgarantier hos oss, dokumenterer du at forbruket til bedriften er produsert av norsk, fornybar vannkraft – med 99,03 prosent lavere utslipp enn uten opprinnelsesgaranti. Slik har du, uten å gjøre noe mer, sikret at etterspørselen av fornybar vannkraft øker, redusert utslipp og dekket rapporteringsbehov.

Du kan bestille opprinnelsesgarantier på hele eller deler av strømforbruket.

Starte med bærekrafts­rapportering?

Volte gir deg full oversikt over utslippene knyttet til strøm, og hjelp til å redusere dem.

Oversikt over utslipp gjør det enklere å jobbe videre med bærekraft og klimaregnskap – og å sette realistiske mål. Mange kunder, leverandører og investorer stiller dessuten krav til at bedrifter rapporterer på bærekraft.

Vi hjelper deg gjerne!

Solkraft­analyse

Vurderer du solkraft­anlegg til bedriften? Voltes analyse hjelper deg å finne størrelsen på et solkraftanlegg som gir best mulig økonomi i investeringen.

Vi er miljøsertifisert

Volte er sertifisert med verdens mest anerkjente standard for miljøstyring: NS-EN ISO-14001:2015 «Sertifisering av ledelsessystem for miljø». Hvert år får vi en ekstern revisor til å sjekke om vi etterlever kravene i standarden, og vi sertifiserer oss for å sikre at vi jobber systematisk med miljøprestasjonen vår.

Miljøsertifiseringen er et kvalitetsstempel – både for Volte og for kundene våre.

Les mer om Volte