Volte Live:
Se forbruket i sanntid

Volte tilbyr sanntidsmåler for bedrifter – som en av de første leverandørene på markedet! Vi er stolte av å kunne gi våre kunder enda bedre oversikt og mer makt over forbruket.

Hva er Volte Live?

Først og fremst: Hvis du ikke har Volte Live, får du tilgang på data som rapporteres fra Elhub. Denne dataen hentes time for time, og oppdateres kun én gang om dagen. Volte Live rapporterer forbruket ditt på sekundnivå. Hele døgnet.

Volte Live er altså en sanntidsmåler – i form av en boks – som du plugger inn i strømmåleren. Med mer detaljert forbruksdata får du enda bedre kontroll. Det blir lettere å finne energityver, spotte (og kutte!) når bedriften bruker mest strøm – og du kan flytte forbruket til når spotprisen er lavere, for eksempel.

Følg forbruket i sanntid
Hyppigere rapportering gir deg mulighet til å flytte energiverstingene til timene når strømprisen er lavere.

Full kontroll
Følg med på forbrukstoppene, og kutt før de blir for store. Snart lanserer vi også en varslingsfunksjon.

Ingen sikkerhetsrisiko
Du trenger ikke å bekymre deg for å koble en ekstern enhet på bedriftens interne nettverk. Volte Live kobles opp via 4G. Perfekt for større bedrifter!

Enkel oppkobling
Volte Live kommuniserer via 4G, så du slipper alt styret med Wi-Fi-tilkobling. Bare be nettselskapet åpne HAN-porten på strømmåleren → Putt Volte Live inn i porten → La dataen renne inn.

Stadig nye funksjoner
Volte Live er allerede et knallbra produkt, og vi utvikler stadig nye funksjoner som gir deg økt verdi.

Hva er Volte Live?

Først og fremst: Hvis du ikke har Volte Live, får du tilgang på data som rapporteres fra Elhub, via din strømleverandør. Denne dataen hentes time for time, og oppdateres kun én gang om dagen. Volte Live rapporterer forbruket ditt ned på sekundnivå.

Volte Live er altså en sanntidsmåler – i form av en boks – som du plugger inn i strømmåleren din. Med mer detaljert forbruksdata får du enda bedre kontroll. Det blir lettere å finne energityver, spotte (og kutte!) når du bruker mest strøm – og du kan flytte forbruket til når spotprisen er lavere, for eksempel.

Ikke Volte-kunde ennå?

Volte Live er et abonnement for kunder, og bestilles i Volte Store (innloggede sider). Selve boksen er til leie – ikke eie. Du betaler 199 kr/boks pr. måned. Hvis du sier opp abonnementet, sender du bare boksen tilbake til Volte. Mer detaljert informasjon finner du i vilkårene.

Ikke kunde hos Volte ennå?

Bli Volte-kunde

Eier ladeanlegg

Kontakt oss for mer info

En av våre energirådgivere ringer deg opp så snart som mulig.

Takk! Skjemaet er sendt inn.
Vi kontakter deg så snart som mulig.
Oisann, noe gikk galt
Prøv igjen eller kontakt oss på hei@volte.no

Eviny Elektrifisering bruker Volte Live for å predikere sannsynlighet

– Hvor ofte er det sannsynlig at alle ladere vil gå på maks kapasitet? Siden vi bruker Volte Live kan vi lettere predikere slikt, sier Kjell Omar Lopez i Eviny Elektrifisering.

Bedre utnyttelse betyr utbyggingsmuligheter for selskapet – som vil bli størst i Norge på elektrifisering. Volte kan i så måte hjelpe dem å vokse – på en bærekraftig måte.
Les artikkelen