API – Få strømdata direkte inn i bedriftens systemer

Potensialet i strømdata er enormt, og med API-tilgang åpnes en verden av muligheter – fra selvgenererende rapporter til smartstyring av ventilasjonsanlegg, for å nevne noe.

Med API-integrasjon fra Volte får bedriften anvendt strømdataene sine på måter som tidligere ikke var mulig – og som kan forenkle energihverdagen betraktelig.

Fordeler med API-tilgang

Som strøm- eller tredjepartskunde hos Volte er all deres energidata tilgjengelig i vår portal EnergiHub, men med API-tilgang tar vi det et skritt lenger.

API gjør at du får tilgang på den informasjonen du ønsker i bedriftens egne systemer, noe som muliggjør enda flere muligheter: 

Hva er Volte Live?

Først og fremst: Hvis du ikke har Volte Live, får du tilgang på data som rapporteres fra Elhub, via din strømleverandør. Denne dataen hentes time for time, og oppdateres kun én gang om dagen. Volte Live rapporterer forbruket ditt ned på sekundnivå.

Volte Live er altså en sanntidsmåler – i form av en boks – som du plugger inn i strømmåleren din. Med mer detaljert forbruksdata får du enda bedre kontroll. Det blir lettere å finne energityver, spotte (og kutte!) når du bruker mest strøm – og du kan flytte forbruket til når spotprisen er lavere, for eksempel.

Tilgjengelig for alle

Volte API er tilgjengelig for alle bedrifter, uavhengig om du kjøper strøm fra oss eller ikke.

Vi kontakter den nasjonale strømdatabasen Elhub for å hente ut informasjon om bedriftens målere, og holder listen oppdatert til enhver tid.

* Volte leverer kun rådata som er enkelt for deg å implementere i bedriftens egne systemer.

Eier ladeanlegg

Kontakt oss for mer info

Volte spesialiserer seg på energiteknologi som gjør hverdagen enklere for bedrifter. Vi har en rekke datadrevne tjenester som skiller seg fra resten av bransjen, inkludert API-tilgang.

Send oss litt informasjon om bedriften din, så tar en av våre utviklere kontakt med deg så snart som mulig.

Takk! Skjemaet er sendt inn.
Vi kontakter deg så snart som mulig.
Oisann, noe gikk galt
Prøv igjen eller kontakt oss på hei@volte.no