Tredjepartstilgang – alle målere i én oversikt

Enkelte bedrifter har en rekke målere fordelt på flere eiendommer og bygg. Noen av disse målerne kan være knyttet opp mot forskjellige strømleverandører, noe som gjør det vanskelig å ha full oversikt og enkelt sette sammen rapporter.

Derfor har Volte utviklet såkalt tredjepartstilgang – en tjeneste som gir deg energidata fra samtlige målere i en og samme portal – helt uavhengig av strømleverandør.  

Hva er Volte Live?

Først og fremst: Hvis du ikke har Volte Live, får du tilgang på data som rapporteres fra Elhub, via din strømleverandør. Denne dataen hentes time for time, og oppdateres kun én gang om dagen. Volte Live rapporterer forbruket ditt ned på sekundnivå.

Volte Live er altså en sanntidsmåler – i form av en boks – som du plugger inn i strømmåleren din. Med mer detaljert forbruksdata får du enda bedre kontroll. Det blir lettere å finne energityver, spotte (og kutte!) når du bruker mest strøm – og du kan flytte forbruket til når spotprisen er lavere, for eksempel.

Tilgjengelig for alle

Volte Tredjepart er tilgjengelig for alle bedrifter, uavhengig om du kjøper strøm fra oss eller ikke.

Bestillingsprosessen er lagt opp slik at du raskt og enkelt får tilgang på alle målere i vår EnergiHub. I bestillingsskjemaet velger du selv hvilke målere du vil legge til i tjenesten.  

Prisen er 49,- pr måler eks. mva, og vi har ingen bindingstid.

Bestill tilgang

Eier ladeanlegg

Kontakt oss for mer info

En av våre energirådgivere ringer deg opp så snart som mulig.

Takk! Skjemaet er sendt inn.
Vi kontakter deg så snart som mulig.
Oisann, noe gikk galt
Prøv igjen eller kontakt oss på hei@volte.no