Volte søker Key Account Manager

Volte ser etter en dyktig og erfaren Key Account Manager som kan bidra til at Volte tar en tydelig posisjon i markedet – for å utfordre de tradisjonelle aktørene i energibransjen.

Arbeidssted: Bergen eller OsloLa oss være helt ærlig: Vi har ikke rigide stillingsbeskrivelser, og du vil ha stor frihet i rollen din. Med det sagt, vil hovedansvarsområdene dine bli:

Kartlegge potensielle kunder og kundesegment

Jobbe aktivt med salg mot nye kunder

Kartlegge og markedsføre våre produkter og tjenester gjennom relevante kanaler, både fysiske og digitale nettverkssamlinger

Forhandling av avtaler/kontrakter med kunder

Bidra til produktutvikling som forslag til nye løsninger, forbedringer av eksisterende tjenester, metoder eller tilnærminger

Utvikle og forvalte kunderelasjoner og avtaler med nye kunder

Analysere kunders energiforbruk og potensiale gjennom våre smarte verktøy og tverrfaglige team

Lede tilbudsarbeid og forhandlinger

Vi er skikkelig stolte av at Volte på kort tid har blitt et ledende energiteknologiselskap som frigjør bedrifter og bygg fra tradisjonelle strømselskap. Gjennom Volte gir vi kundene våre bedre kontroll, lavere kostnader og bedre innsikt i sin energibruk. Vi har endevendt måten strømavtaler tilbys til profesjonelle aktører på, men vårt mål er å gjøre overgangen deres til solceller, smart styring og batterier superenkel.

Hos oss har kundene fullt ut transparente produkter, de finner de samme prisene på nettsidene, i våre analyser og på våre fakturaer. Volte har de siste månedene beveget seg fra å være en startup til å være en scaleup. Vi eies av to av Norges største vannkraftprodusenter, Eviny og Hafslund, og teamet består av energieksperter, tjenestedesignere og teknologer som brenner for gode kundeopplevelser.

Vi søker nå etter en Key Account Manager som vil bli med oss på reisen videre og etablere ett nytt salgsteam i Volte. Du vil få en sentral rolle i teamet og du vil kunne påvirke både stillingen og selskapets operasjonelle og strategiske initiativ i stor grad. 

Hvorfor Volte er en bra match for deg

For oss er det viktig at vi er et team du vil jobbe med. Derfor har vi satt sammen en punktliste som vi synes beskriver oss og måten vi jobber på:

Alle i Volte er oppriktig opptatt av å hjelpe bedrifter å bruke mindre energi på en smartere måte.

Vi motiveres av å se resultater. Vi får rett og slett energi av å nå målene vi setter oss!

Vi er ikke fans av lange og byråkratiske prosesser. Har vi et løsningsforslag vi har tro på, vil vi ofte bare teste det ut.

De fleste i Volte bidrar inn i flere prosesser der det trengs, selv utover eget ansvarsområde.

Mangfold er en av Voltes store styrker. Vi har ulike nasjonalitet og morsmål, og ulike utdanninger, bakgrunner og erfaringer. Dette gir oss muligheten til å tenke annerledes.

Er dette deg?

Vi vil veldig gjerne at du søker hvis du kjenner deg igjen i noen av disse punktene:

Relevant utdanning på bachelornivå, men praktisk erfaring og gode salgsresultater kan veie opp for utdanning

God erfaring med løsningssalg og relasjonsbygging innenfor B2B

Evner å se kommersielle muligheter og skape engasjement på tvers avdelingene slik at vi når våre vekstmål

Gjerne erfaring fra energibransjen – men det er ikke et krav

Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Slik søker du

Høres dette ut som en stilling for deg?

Send en søknad via annonsen vår på Finn. Søknadsfristen går ut 1. oktober, men vi behandler søknader fortløpende.

Og du? Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe, Sandra Lindberg (kommersiell leder i Volte) tar gjerne en uformell prat. Tlf: 469 53 705.

Håper vi snakkes ⚡

Nysgjerrig på hvem du kommer til å jobbe med?
Ta en titt på Om oss-siden vår, da vel.