Samarbeidspartnere

To SaaS-er går sammen, og inviterer flere inn i forenklingsklubben

Volte og Really! er i full sving med å skalere. Nå inngår energi- og proptech-selskapene et samarbeid for å forenkle bransjen – og for å samle alt som har med bygg å gjøre på ett sted.

Lyn ikon med myke kanter

Vi hadde felles bakteppe for etablering: Ting har stått rimelig bom stille i både energi- og eiendomstjenestebransjen. Etter kort tids nytenking og flokeløsing har både vi og Really! fått hvert vårt respektive opprykk til scaleup.

Vil frigjøre fra de utdaterte

– Mye har blitt gjort på samme måte i årevis, og leverandører har tatt seg grovt betalt på grunn av manglende bestillerkompetanse. Vi vil forenkle, øke kompetanse, og frigjøre bedrifter fra utdaterte bransjer, sier Simen Armond, CEO i Volte.

Dagfinn Edvardsen, CEO i Really!, stemmer i, og skyter inn at verdiforslagene er like.

– Vi vil skape transparens, og kutte tid og penger der vi kan.

Med bakgrunn i likhetene går vi sammen for å gi enda større verdi til kundene – et utvidet kundeløfte. I praksis innebærer det at du i fremtiden vil kunne se energidata i Really!s plattform, og få oversikt over eiendomstjenester i Voltes plattform. Målet er å samle alt som angår bygget ditt på ett sted.

Ser etter flere samarbeidspartnere

Edvardsen og Armond vet det er flere aktører som jobber med å forenkle i bedriftsmarkedet. Til dem har vi følgende å si:

– Å finne samarbeidspartnere med samme mål som oss er helt essensielt for å endre bransjen.

Fakta om Really!

Really! ble gründet i 2020 for dem som leverer, kjøper og administrerer eiendomstjenester, med fokus på forenkling, bærekraft og effektivisering. Forretningsmodellen er å matche tilbydere og kjøpere av tjenester som alle bygg trenger. Ti ansatte, flere innleide konsulenter og over 150 leverandører. I 2022 ble løsningen lansert mot kunder.

«Vi vil skape transparens, og kutte tid og penger der vi kan.»

— Dagfinn Edvardsen, CEO i Really!

Samarbeide med Volte?

La oss ta en prat. Skriv til oss på hei@volte.no