Samarbeidspartnere

Volte og Hafslund Rådgivning går sammen for en utslippsfri fremtid

Hafslund Rådgivning bidrar til å løse problemstillinger knyttet til utrulling av elektrisk infrastruktur og energieffektivisering. Dette gjør dem til en perfekt samarbeidspartner for Volte.

Lyn ikon med myke kanter
Bildet viser fem mennesker i et møterom som sitter rundt et bord og diskuterer en graf på skjermen bak dem.

Hafslund Rådgivning har én sentral visjon: Å hjelpe virksomheter med overgangen til en utslippsfri fremtid. Volte jobber for at bedrifter skal bruke strøm på en smartere og mer bærekraftig måte. Derfor er det naturlig at vi slår oss sammen og samarbeider om vårt felles mål.

Bruker Volte EnergiHub til å få oversikt

– Svært mange av rådgivningsprosjektene våre krever en dybdeforståelse av kundens energibruk og hvordan dette varierer over tid. Med Voltes EnergiHub får vi raskt det overblikket vi ønsker oss, og kan bruke mer av vår tid på å identifisere og vurdere aktuelle energitiltak som kunden kan implementere, sier Harald Gundersen, leder for Hafslund Rådgivning.

Han legger også til kundeverdien av å benytte seg av EnergiHub:

– Vi ser at verktøyet vil være relevant for kundene våre etter endt prosjekt, hvor de selv kan monitorere og agere på egen energibruk, og skape en helt annen bevissthet rundt energisituasjonen i sin virksomhet.

I korte trekk bruker altså Hafslund Rådgivning EnergiHub til å raskere skaffe seg et overblikk over kundenes strømforbruk, noe som gir dem bedre tid til å konsentrere seg om energieffektiviserende tiltak.

En energiplattform for fremtiden

Volte utviklet EnergiHub for å gi kundene sine et fortrinn i energihverdagen. Verktøyet gir bedrifter en alt-i-ett plattform hvor de får tilgang på alt fra pris, forbruk og analyser til organisering og varslinger ved høyt strømforbruk.

Målet er at Norge AS skal bruke strøm på en mer bærekraftig måte fremover.

– Vi ser på det som et stort kompliment at teamet i Hafslund Rådgiving velger å bruke Volte Energihub for å få innsikt og forståelse for kundens energiforbruk. Både Hafslund Rådgiving og Volte deler en felles visjon om å gjøre energi forståelig for alle. Dette samarbeidet gjør at vi kan forenkle energihverdagen for bedrifter ytterligere, forteller Christian Engen, CPO i Volte.

Fakta om Hafslund Rådgivning

Hafslund Rådgivning ble etablert i 2019 for å tilgjengeliggjøre kompetanse innen elektrifisering, bygget opp i Hafslund i over hundre år. Siden starten har de tilegnet seg dyktige og engasjerte ansatte, og de jobber kontinuerlig med å ha Norges fremste kompetansemiljø innen elektrifisering og energirådgivning.

Samarbeide med Volte?

La oss ta en prat. Skriv til oss på hei@volte.no