Samarbeidspartnere

Automatisert drift av bygningstekniske anlegg

EM Systemer tilbyr energieffektive systemer og tekniske løsninger som øker lønnsomheten og komforten i kommersiell bygningsdrift. Nettopp derfor ville vi samarbeide med dem.

Lyn ikon med myke kanter

Bildet er lånt fra emsystemer.no

EM Systemer er en systemlevererandør og entreprenør som utvikler og leverer SD-anlegg (sentral driftskontroll) i hele Norge, og de sitter med en egen utviklingsavdeling i Bergen. De skiller seg fra konkurrenter ved at de utvikler SD-anlegg selv, og siden oppstarten i 1994 har de levert flere enn 3500 anlegg.

Produktene deres er innovative og brukervennlige, og kan blant annet styre solcelleanlegg, batteriparker og ladestasjoner for biler. Et velutviklet SD-anlegg er et ypperlig verktøy for energioppfølging og effektregulering, slik at man kan drive et bygg så energieffektivt som mulig. Dessuten vil installasjon av SD-anlegg alltid gi reduserte energikostnader.

Energibesparende samarbeid

Løsningene som EM Systemer leverer passer som hånd i hanske med Voltes strategi, fokus og innovasjonstankegang. De ligger helt i front på sitt område med sine løsninger, og de har en moderne og brukervennlig plattform som gjør det enkelt å innovere. Sammen med dem jobber vi med pilotkunder og ser på hvordan vi kan levere merverdi til hverandres kunder.

Volte kommer inn med kompetanse på strømmarked, dataanlyse og integrasjon, og EM Systemer med kompetanse på SD-anlegg og den skybaserte plattformen som styrer SD-anleggene.

EM Systemer og Volte vil ganske enkelt det samme: At kundene skal bruke mindre energi på en smartere måte.

Løsningene som EM Systemer leverer passer som hånd i hanske med Voltes strategi, fokus og innovasjonstankegang.

Samarbeide med Volte?

La oss ta en prat. Skriv til oss på hei@volte.no