Kundehistorie

Tress Eiendom ble positivt overrasket over hvor mye de kunne spare

Tress Eiendom administrerer en rekke næringseiendommer og ønsket seg en strømleverandør som ga dem en helhetlig oversikt og null skjulte kostnader. Byttet til Volte har nå resultert i lavere strømutgifter for leietakerne deres.

Lyn ikon med myke kanter
Eiendomssjef i Tress Eiendom Anne Hæhre er fornøyd etter byttet av strømleverandør. Foto: Volte

Eiendomssjef i Tress Eiendom Anne Hæhre er fornøyd etter byttet av strømleverandør. Foto: Volte

Siden 2019 har Volte analysert flere tusen strømregninger. Resultatene viser at 9 av 10 bedrifter betaler for mye – som regel gjennom unødvendige avgifter og skjulte påslag.

En bedrift som nå har redusert strømutgiftene sine er Tress Eiendom. De administrerer over 20 næringseiendommer og måtte tidligere forholde seg til en rekke strømleverandører.

Det kunne derfor være utfordrende å skaffe seg god oversikt – både når det gjaldt forbruk og pris.

– Det som er viktig for oss som en eiendomsbesitter er hovedsakelig reduserte strømkostnader for leietakerne våre, forteller eiendomssjef Anne Hæhre og fortsetter:

– Vi har strømmålere som dekker fellesområder som betales av leietakerne, og det er viktig for oss at vi gjør det vi kan for å holde felleskostnadene lave.

Blant markedets beste strømavtaler

Spotpris eller fastpris? Uansett hvilken avtale du velger er det ingen skjulte påslag eller gebyrer, og en superenkel faktura.

Tok fakturaanalyse – byttet strømleverandør

Tress Eiendom fikk utført analyse av strømregningen på over 50 målere, noe som førte til en aha-opplevelse:

– Vi gjorde en fakturaanalyse i forkant av samarbeidet med Volte hvor vi så at det var mulig å redusere kostnadene ganske mye, sier Hæhre og utdyper:

– Volte kom bedre ut enn så godt som alle leverandørene vi brukte tidligere.

Hæhre trekker også frem nettportalen til Volte hvor alle målerne på tvers av eiendommene blir samlet i én og samme oversikt. Dette har gjort det enklere for dem å administrere strømforbruket.

– Tidligere har vi hatt forskjellige strømleverandører på de ulike eiendommene vi forvalter, og det har gjort det vanskelig å ha kontroll, forteller hun og trekker frem at i tillegg til at de nå har fått én enkel portal å forholde seg til, så kunne de også legge til strømmålerne de ikke hadde mulighet til å overføre til Volte gjennom såkalt tredjepartstilgang.

Dermed fikk de all energidata samlet på ett sted.

Eiendomssjef Anne Hæhre i Tress Eiendom har fått en enklere energihverdag etter at selskapet tok i bruk nettportalen til Volte. Foto: Volte

Eiendomssjef Anne Hæhre i Tress Eiendom har fått en enklere energihverdag etter at selskapet tok i bruk nettportalen til Volte. Foto: Volte

Rimeligere strøm uten skjulte påslag

Finansavisen skrev for kort tid siden at strømmarkedet for bedrifter blir kalt for Ville Vesten på grunn av skjulte påslag og unødvendige avgifter på fakturaen.

I privatmarkedet begynner det å bli nokså transparent, men i bedriftsmarkedet er det ennå ikke lovpålagt å oppgi alt man fakturerer for.

Derfor ble Volte etablert i 2019 for å ta opp kampen med de etablerte aktørene og tilby bedriftskunder en ærlig og transparent strømavtale.

– Volte var tidlig ute med å tilby spotprisavtaler med åpne priser, fordi transparens er viktig for oss i alt vi gjør mot kundene våre. Det er viktig at sluttsummen på fakturaen faktisk gjenspeiler prisen på nettsiden vår, forteller daglig leder i Volte, Simen Armond.

Han trekker også frem at Volte avdekker kreative måter å fakturere på:

– Vi ser til stadighet unødvendige tilleggstjenester, for eksempel ekstra påslag for "grønt valg" selv om kunden allerede har kjøpt opprinnelsesgarantier, sier han.

En avtale man kan stole på

Tress Eiendom opplever nå at de har fått en bedre strømavtale enn hva de har hatt tidligere, noe som kommer leietakerne deres til gode. At Volte er eid av kraftgigantene Hafslund og Eviny teller også inn.

– Vi har fått et godt inntrykk av teamet bak Volte. Vi opplever dem som veldig troverdige folk å jobbe med, og de har gode eiere bak som også er med på å skape tillit, forteller Hæhre og avslutter:

– Vi opplever Volte som transparent, det er enkelt å ha kontroll på hva som er i strømavtalen og vi har fått reduserte kostnader.

Fordi strøm skal være enkelt.

Ønsker du å ta en prat med oss?

Legg igjen nummeret så ringer vi deg så fort vi kan.

Navn:

Telefonnummer:

Organisasjonsnavn:

Hva gjelder det?

Valgfri beskjed:

Takk! Vi tar kontakt med deg iløpet av kort tid.
Her gikk noe gale. Prøv å legg inn kontaktopplysningene på nytt.