Innsikt

To strømtips til borettslaget

Du trenger ikke flere strømtips for å bruke mindre tid og penger. Å bruke strøm skal nemlig være enkelt.

Bilde: Anastasiya Dalenka / Unsplash.

Når styret i borettslaget diskuterer hvordan økonomien kan styrkes, er det som regel konsensus i forsamlingen: Dere vil betale minst mulig for alt som er nødvendig – deriblant strøm. Men hva er den beste strømavtalen for borettslag?

1

Bildetekst, under seksjon 1

Strømtips 1

Sjekk strømavtalen med en gratis fakturaanalyse

Ni av ti borettslag betaler for mye for strøm. Volte har en av markedets beste strømavtaler for borettslag, helt uten skjulte påslag og kostnader – og med en superenkel faktura. Vil du sjekke om dere har en god strømavtale? Ta fakturaanalysen vår, helt gratis og uten forpliktelser, og presenter resultatet for styret og i generalforsamlingen.

2

Bildetekst, under seksjon 2

I tillegg til markedets beste strømavtale kan borettslaget ha stor nytte av en portal som gir full kontroll over strømforbruket, spotpris i sanntid, organisering av målere, kostnadsfordeling av beboernes ladebokser og mer – i én enkel oversikt.Med denne innsikten får du enkelt tilgang til informasjonen du trenger for å presentere mulige sparetiltak på neste styremøte.

Strømtips 2

Senk strømforbruk og -kostnader med EnergiHub

Volte EnergiHub lar dere samle all energidata på ett sted. Her får dere full oversikt. Borettslaget trenger heller ikke å være strømkunde hos Volte for å bruke portalen vår, selv om det (ref. strømtips 1) sikkert er lurt.

  • Finn energiverstingene
  • Styr forbruket etter prissvingningene
  • Superenkel kostnadsfordeling av beboernes elbilladere
  • Organisér målere – med kallenavn!
  • Og mer!

Gratis fakturaanalyse⚡️

9 av 10 bedrifter som kontakter oss finner ut at de betaler for mye på strømregningen. Gjelder det dere også?

Fordi strøm skal være enkelt.