Nytt om VOLTE

Styrker ledelsen med tilskudd fra Hafslund og ABAX

Vi ruster opp med Christian Engen fra Hafslund og Sandra Lindberg fra ABAX. Nå skyter Volte fart mot en smartere energifremtid for bedrifter.

Lyn ikon med myke kanter

Flere strømselskaper sliter for tiden, både med å holde på kunder og lønnsomhet. I Finansavisen kunne vi nylig lese om at strømmarkedet for bedrifter er som ville vesten. I forrige uke kom nyheten om at Fjordkraft nedbemanner.

Vi i Volte har derimot ansatt to nye tilskudd til ledergruppen, i tillegg til storkundeansvarlige, UX-designere og utviklere. Vi rigger oss for videre vekst og oppskalering.

De siste brikkene i ledelsespuslespillet

Med solide Hafslund og Eviny som eiere i ryggen, samt nystyrket lederteam, er planen klar: Volte skal ta tydelig posisjon i bedriftsmarkedet.

– Vi opplever allerede sterk vekst, og Sandra og Christian er de siste brikkene i ledelsespuslespillet for å kunne ta en enda mer tydelig posisjon, sier Simen Armond, CEO i Volte. 

Han fortsetter:

– For vi kan ikke fortsette å sløse med energi. Derfor tar vi ansvar, og lager produkter og tjenester som får bedrifter til å bruke mindre energi på en smartere måte.

Sandra Lindberg er nyansatt kommersiell leder, og kommer fra rollen som markedssjef i ABAX, et av Europas raskest voksende telematikkselskaper. Lindberg sier det er superspennende å gå inn i energibransjen, som ifølge henne har store likheter med telematikkbransjen.

Sandra Lindberg, tidligere markedssjef i ABAX, er allerede godt i gang som kommersiell leder i Volte.

– Det handler om å utnytte dataene vi besitter for å kunne gi mer til kundene. Det er mange som ikke vet hvordan de skal utnytte data, men de som knekker koden vil lykkes i fremtiden, sier Lindberg.

Den andre puslespillbrikken heter Christian Engen. Han er ansatt som produktleder, og har tidligere jobbet med produktutvikling og innovasjon i Hafslund. Hans hovedfokus blir å holde seg oppdatert på hva som beveger seg innen teknologi og energi, slik at Volte kan levere brukeropplevelser på toppnivå.

Teknologiselskap som tilbyr strøm

Siden lanseringen i 2019 har Volte fokusert på transparens og ærlige avtaler. Vi har også blitt sammenlignet med Tibber, men for bedriftsmarkedet. Engen forteller at denne sammenligningen slettes ikke er fremmed for Volte.

– Vi er heller ikke et tradisjonelt strømselskap, men et teknologiselskap som også tilbyr strøm. Vi lager en rå energihub for bedrifter.

Christian Engen, CPO i Volte

Samarbeide med Volte?

Driver du også med spennende teknologi? La oss ta en prat. Skriv til oss på hei@volte.no